jag blir inte ett dugg klok på mig själv!

ja, så kan det vara ibland. Orkar inte med något just nu, blir så irriterad på mig själv. Att jag ens orkar lägga en massa energi på en sån skit sak. Att jag bara inte kan släppa allt och sen dra! Lämna allt i sticket för en stund. Så jävla underbart det skulle vara. Alla prov den här veckan är dömda att gå åt helvete, ingen idé att ens öppna böckerna. Jag vill inte mer. Att jag ska ska vara så förbannat korkat och blåögd. Det är inte klokt!

Just nu önskar jag att någon kunde ta min hand och sen bara flyga iväg långt långt bort härifrån. Till ett riktigt paradis! Mmmm. drömma kan man ju alltid göra ;) Och just nu känner jag för att borsta tänderna och sen bara sova. Men det kommer inte gå, kunde inte sova inatt heller. :( Jag är utmattad, dödstrött.

nonsens i världens tråkigaste inlägg enligt mig! Svammel när man halvsover, me likeit1 Ciao!

kär?

Mmm, ni alla älskar min super uppdatering ;) Veckan har gått fort som fasen.

Efter skolan i fredags (14.30) så åkte jag och killarna i min klass ner till Harrys och tog oss några järn för att fira Oskar som fyllde 18. Mycket trevligt var det iaf. Sedan hem innan det blev dags för lokalfest och sen krogen. Jäkla najs var det, träffa mycket trevliga personer. :D Dansa hur mycket som helst! Mycket snurrande och lite snubblande samt helkroppskontakt med dansgolvet på hugos. Haha ojoj så det kan gå. ;P

Sov sedan hos Anna och skrattade mig till sömns åt ingenting. Jobba igår (lö) 15-21. Tanken var att jag skulle ut på krogen efter jobbet, men Anna balla ur i sista sekund. Hon vart trött när hon väl fått med mig ;) Sen så vart jag utbjuden av några andra trevliga människor, men dessvärre lite försent. Hatar busstidtabellen! Men men blev en hyfsat tidigt kväll för mig. Upp tidigt imorse för att jobba lite mera. Gick väldigt bra idag, allt flöt på. Skönt! =)

Sen jag kom hem från jobbet har jag bara deggat framför datorn och funderat på om man ska hitta på något roligt ikväll? Fika, bio eller filmmys? Det återstår och ser. :)

Ciao!

Let's do it!

sämst på att uppdatera jag vet! Idag är jag ledig och ska plugga och städa massor. Slutprov i matte B imorgon och gud välsigne mig! Jag måste klara det! Annars så kan jag lika gärna hoppa av! På sistone så har det väl inte hänt så mycket. Krogen hela helgen och så håller jag resten för mig själv.

Juste i måndags så var jag på körskolan och tänkte ta mig i kragen och boka in lite körlektioner. Boka in 1 á 60 min lektion i veckan i 5 veckor framåt. Sedan var det internationella kvinnodagen och namnsdag för mig, mamma, syrran, mormor, moster och malin. Så vi käka på restaurang i linköping i måndagskväll. Mycket gott och trevligt.

Åter till bokning av körlektioner! Jag boka iaf på måndagen en lektion som skulle vara nästa dag, alltså tisdag. Och så blev det. Strax innan 8 igårmorse hade jag min första körlektion och vi gick direkt på steg 15 eller 17 tror jag. Körde självständigt runt i stan och när lektionen var slut fick jag berättat för mig att jag var redo för halkan. Sagt och gjort! nu är jag anmäld till halkan imorgon bitti! :D Snabba tag det här! me like! :D

Så nu blir det stenhårt teoriplugg under de närmaste veckorna och så hoppas vi att allt flyter på så jag får ta körkortet snart. ;) och att det inte blir så jävla mycket plugg i skolan nu!

Ciao!

RSS 2.0