Superduper!

Känner verkligen att jag är så där världsbäst på att uppdatara, inteee alls va!?

Idag har jag jobbat mellan 8-16 gick bra. Skönt det, fast jag känner mig seg i hela kroppen nu och känner
hur skönt det kommer att bli att lägga sig i min mjuka säng. Efter jobbet så har jag fortsatt med min MAKEOVER i mitt rum. Känns riktigt skönt, ännu ett steg närmare hur jag vill ha det. :)

Det blir så rörigt när man möblerar om, byter möbler och rensar. Helt plötsligt så är golvet fullt med påsar och saker överallt! Men jag tror jag har lyckats få ordning på det mesta. Imorgon blir det lite småfix bara och göra sig av med allt damm. Sen när sista steget kommer (förhoppningsvis snart) så tror jag att jag ska rensa min vita låda som jag brukar säga. Man vet aldrig vad den gömmer!

SEEEEN mina kära vänner så är allt prima. Känner mig så duktig när jag rensar, för jag har gjort mig av med 3 papperskassar med kläder och 2 stora påsar med skräp idag!

Nu ska jag slappa framför tv:n med något gott innan jag ska sussa. Imorgon blir det plugg och jobb! :)

Ciao!

jävla krokeksbor

svettas, fryser, skakar, har ingen kraft kvar. Vad fan vill ni? Låt mig va! Jag orkar inte mer, försöker att inte bry mig. Men när ni lägger ner så mycket energi på att få mig att må så dåligt så är det så svårt att undgå det. Jag hatar er! Jag hatar er så jävla mycket, det finns inte! Sluta plåga mig, det gör så ont. Det räcker nu. jag trodde ni hade vuxit upp. tydligen inte. Jag trodde att jag skulle slippa er nu.

http://twocamelsinatinycar.com/twocamelsinatinycar.php?cm1fr=Va+l%E5ng+panna+du+har%21&cm1sr=&cm2fr=Ja+vet%21+%3AD&cm2sr

kill me

Det känns väldigt bra!

Glömde och säga det mest roliga som händer i mitt liv just nu typ.. haha

Den 25:e närmar sig med stormsteg, det har väl ingen missat? ;O
Och inom 20 timmar så rullar det in 16 st tusenlappar på mitt konto! :D

Trots allt gnäll när jag ska jobba så tror jag att jag älskar mitt jobb ändå. ;)

DET KÄNNS VÄLDIGT BRA!

Ciao!


dålig uppdatering

ja jo jag vet. men har verkligen inte haft någon lust eller tid att blogga. :(

Fattar inte riktigt hur mycket plugg det kan vara i skolan samtidigt. Jag blir ledsen på det.
Orkar inte göra någonting, är helt slut. Känns som jag bara pluggar hela tiden och nu är det så mycket så
jag hinner inte lägga extra energi på en del prov/uppgifter för att nå ett högre betyg än G. Fatta att det är sjuuukt
mycket! :O Och det där körkortet?? Usch får ångest när jag bara tänker på det. Allt finns, pengar, motivationen, körlektionstider, böcker, datorprogram, ja jag har allt för att lyckas ta det förutom tiden... Och nu har mina päron sålt lilla bilen så nu får jag köra med stora bilen som är bakhjulsdriven och har en stel bakaxel! Jippi,..NOOT!

Nej nu ska jag sluta klaga, ska försöka ta mig i kragen och städa, plugga (skola och körkort) och ha sportlov. ;)

Ska boka körlektioner imorgon! :D  massooor!

Ciao!

En tidig lördagsmorgon!

Har visst inte varit så aktiv på sista tiden. Men jag har mina anledningar. Dels mycket att göra bl.a skolarbeten, jobb och teorikurs, dels för att jag varit skit trött och inte haft någon direkt lust.

Men idag känner jag mig ganska pigg och är väldigt glad och taggad för ikväll. Hujahuja! Vi har taggat hela veckan som bara den! I tisdags dansa vi loss på idrotten, yeah! Och ikväll blir det ännu mer dans med min man! :D Kvällen den börjar hemma hos Nikki och Robin och slutar nog också där för min del. ;)

Det klura är alltid vad man ska ha för outfit! usch jag hatar det, men trots allt har jag två nya klänningar/toppar inköpta och ett par as heta leggings me love! Och jag har några alternativ i lådorna som skulle kunna funka, men det är inte lika kul. :P Får se vad som blir min outifit! Nu ska jag väcka pappa och se till att han kommer upp så han kan köra mig till jobbet. Tur att man slutar tidigt redan kl 14. Hem, duscha, packa, fixing, nagelvård och TAGGA! innan man drar inte till the town!

Ciao!

sämst så jävla sämst

så jävla dåligt det går med plugget nu då. Det är så otroligt mycket på en gång tusen arbeten och prov. Som äter tid som jag vet inte vad. Pluggar dag och natt känns det som. Och det har ju visat sig på ett och annat sätt. Dödstrött, sönderstressad med psoariasis. gr8.

det jäääävla svenska arbetet som tagit all kraft ur mig skickar jag nu in skiter i och kolla felstavning och andra grammatiska fel orkar verkligen inte.

HELVETES JÄVLA SKIT SKOLA! nu är jag så arg och ledsen. Så fruktansvärt besviken på mig själv. Och det här inlägget blir nog det mest patetiska jag någonsin publicerat. Och det där efterlängtade körkortet? när i helvete ska det hinnas ta? det blir nog inte som jag tänkt mig riktigt va. :( Fan också.

nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv istället för att göra något åt saken!

Känner mig som en turist i mitt hemland!

tjolahopp!

sicken tur jag hade igår. mitt tåg var inte försenat och resan till sthlm gick som på räls! haha räls! XD Väl framme så mötte brosan upp mig på perrongen. :) Tur det för gud vad folk det var överallt tjockt! Vi åkte hem till Hannes och till hans skola. Dumpa av lite grejer, hälsa på hans vänner innan vi allihopa drog till Matteus kyrka som ligger vid odenplan. Där det skulle vara en klassiskonsert som var gratis. Och musiknördar dem är så var dem tvungna att gå och jag fick följa med. haha somna flera gånger. Klassiskmusik är nog inte riktigt min grej, va. Sedan vid 8 hugget så åkte vi till ica för att handla lite mat. Det blev en sen middag som bestod av kyckling, ris, bea, troccadero och massor av sallad. Till efterrätt glass och räddningspatrullen innan vi soma vid midnatt.

Idag vakna jag vid 7 och kunde inte somna om. Gick därför ut till köket och börja diska och städa. Så mycket disk 2 ungdomar kan göra på några dagar (säger dem) jag gissar på veckor! Men brosan fick sig en chock när han vaknat och gått ut i köket och man såg spisen och diskbänken blänka och fruksoten var serverad. :D Vilken snäll syster han har! Sedan gick vi till hans skola som tar cirka 16 sekunder. Där vi möttes av Hannes rektor, mycket trevligt.

Nu sitter vi här i ett klassrum. Som är möblerat med två flyglar och två soffor. Jag sitter i den ena soffan och slöar borde igentligen plugga. suck.. Och Hannes sitter och över för fullt. Snart ska bege oss till någon kyrka där Hannes ska ha orgellektion. Sedan blir det en sväng på stan innan vi ska plugga lite mer och sen ikväll blire party!!! :D

Ciao!

Keep dreaming your bloody foul!

halloj, jag hade tuur imorse när jag klev ut i snöstormen och snön busade med mitt hår och fick stora grenar att falla ner. Kommer ner till busshållplatsen, väntar 20 min sen kommer bussen skapligt sen. När jag kliver på säger dem i radion att dem inte ska släppa på mer passagerar utan köra direkt till bussgaragen. Tänk om jag hade fått för mig att ta den sena bussen? jaja, påväg in låg det vacker två långtradare i diket, ajajaj. Bälte? Hell yeah! Seeg dag i skolan, jag hatart! Hatar mig själv för tillfället också!

Är det bara jag som tycker det är mysigt med snö!? Att krypa upp i soffan och tända lite ljus i mörket. När snön virvlar runt husknutarna och snön lägger sig tätt runt alla väggar och sveper om oss? Antar att jag känner såhär för att jag har grundande känslor för det. Käppis!

It's hard, it's hard for me to hide, my feelings inside.
I know it's wrong. But what can I do. What do you guys want me to do?
To long, it's to long time for me to handle it. Now I think it's time.
I've been waiting, so confused what is a humen suposed to do in this situation?



Känns farligt bra!

Ja, det var ju inte igår som jag blogga sist. Fast det var det ju, men inte ordenligt. Har inte varit på det bästa humöret de senaste dagarna. Men jag försöker bättre mig och tänka positivt och inte vara så ledsen och bitter!

Idag har jag haft en lugn dag i skolan. Idrott och eng hörförståelse. Sedan mötte jag Mattias vid söder tull för att ta oss en fika. Mycket trevligt tycker jag och ganska välbehövligt för min del. Vart en aning chockad när han beställde en latte! :O Men men skogshuggare ska väl dricka kaffe men, latte? aja, det var ju ett lite gayigt café som Mattias la fram det så fint. Så då ska man väl ha de drycker som hör till. Efter fikat så dumpa Mattias mig och jag sökte upp Li som befann sig på FACE stockholm. Hon spenderade 1446:- på smink och dess tillbehör. Själv gjorde jag inte av ett öre där inne. Hon fick stå för oss båda tycker jag, haha. :P

Sedan var det dags för mig att börja mitt nya liv. Vi dundra in på friskis och nu är jag stolt medlem och ägare till ett gympakort 6 mån. :D Tre pass i veckan är mitt och Lis mål! Vi körde medel och det kändes förvånansvärt väldigt skönt och det var jobbigt men jag klarade hela vägen, fast det tog emot några gånger. (: Första gången för mig som är helt otränad är jag klart godkänt om jag får säga det själv. ;)

Sedan ett snabbt arbets möte på kansliet, gick bra och var inte alltför ansträngande. :)

Nu är man hemma och ska plugga lite innan jag ska lägga mig och vila mina utkörda muskler jag inte trodde fanns!

Ciao!


Mycket smickrande bild på mig tidigt på morgonen i bussen påväg till romme för 1 vecka sedan.

RSS 2.0