inget bra alls

Blir så arg och förbannad. Precis som man tänker ååh vad lugnt och skönt det är i skolan nu. ÄÄÄNTLIGEN tid att plugga teori. Så pang får man tjugofem saker att göra på 2 veckor! :/ Läsa en tjock tråkig skit bok från 1800-talet eller något, inte kul! Och så ska jag göra 3 lässtopp och det ska vara inlämnat om 2 veckor! :( Sen har jag ett stort natur prov om 2 veckor som jag tycker är skit svårt. Sedan får vi inte glömma den berömda prövningen som jag inte kommer klara! kan liksom inte plugga matte varje dag när jag ska göra andra saker! :( och femton omprov! kul!

ibland undrar jag vad som har hänt med mig? :O Innan den här terminen hade jag aldrig fått ig på prov/uppgifter. Hade aldrig tänkt tanken att jag skulle göra en prövning eller att jag skulle vara så jävla usel. men ingen är väl en ängel eller perfekt inte jag iaf. 2:an på gymnasiet suger. it really sucks!

sen har jag för mig att jag glömt hälften, men orkar inte tänka på det nu. usch!  BYE BYE KÖRKORT!
.
I think im falling in love. I don't know if it's right to do right now.
But I can't help it, Im falling in love with you
..

...jaa så kan det faktiskt vara ibland!

Rastlös, förbannad, irriterad och ledsen!

Mitt humör just nu, denna lördag kväll! Får se vad som händer senare. Klockan närmar sig 20.00 och snart är det väl sovdags antar jag. Eller sätter väl på en film eller något snart och drar ner rullgardinerna så jag kan sova bort hela helgen fan vad gött!

Ja, jag är inte arg eller dryg. Det bara verkar som det. Tur att jag klarar mig själ i dessa lägen utan att slå ihjäl någon! tur att jag har allt jag behöver! GAAAAAAAAAAAaSH! odjgnåaäpsjfiåäspodkfmåäpsngopuvnpiueratnjgömveofdn ojoj.

Nej, jag är inte 7 år fast ni tror det =D  I DON'T CARE, CUS YOU PEOPLE CAN NEVER HURT ME THIS BAD!

Ciao!

Solen!

Helgen har varit fullproppad! I fredags vart det grillparty hemma hos Mimmi i åby! =) As trevligt och gott, kunde dock ha varit lite roligare väder ;P Jag, Mimmi, Ricky, Happy, André, Tim och Melita grilla kött, grillspett med grönsaker och en smarrig potatisgratäng som Mimmi och jag gjorde. Attans vad mätta vi blev. Till detta så drack vi olika alkoholhaltiga drycker efter smak och kött! Jag drack vitt och cider. (:

Sedan körde vi Band Hero! Jag var urkass på att sjunga och alla skratta åt mig så dem dog! ;( Men det var kul ändå, haha att bara släppa loss! =) Trevligt gäng det där! Sedan fick jag skumma sms och ragg?? haha, men jag dissa så det bara ryckte om det! Var liksom inte intresserad av pojkar som är stans största jopperökare! :O Nöjde mig med det trevliga sällskapet jag hade av mina vänner som var där! Det blev en sen kväll med mycket sms och telefonsamtal.

På lördagen mådde vi alla prima, eller hur? ;) Jobb kl 15 blev det för min del. Det gick alldeles utmärkt på jobbet, förutom att jag störde mig på lite folk som tror jag är blind och inte ser när dem plockar på sig ciggaretter framför näsan på mig! Men lördagskvällen avslutades bra med lite snacks och en grogg som mamma och pappa bjussa mig på! :D

Tidig morgon blev det idag för mig. Jobba idag med 8.30-15.00. Det gick ganska bra, trots att man fått ta några smällar av kunder! Men det är bara att le och hjälpa dem så gott vi kan! Vi är trots allt bara en ICA NÄRA butik, som för viso är ombud för Posten, Schenker och DHL men det betyder INTE, att vi gör allt och kan ta hur mycket skit som helst! Vi hjälper alla kunder så gott vi kan med ett glatt humör.

Nu i eftermiddag så har mormor, morfar och faster Ulla och Lennart varit här och ätit och fikat! Mina små bröder firas idag! Grattis! Får se vad resten av dagen/kvällen har att erbjuda! Kanske något kul!? Eller en tråkig, lugn pluggkväll hemma? ;(

Ciao!

mmmmmm i locviit

jag är hos mimmi

ok det är  kul .. :d'

jA älskar alla här melita mimi, ricky andré, happy mimmi  tim o alla

Winter 2010


Älskar den här bilden! <3 Så underbart och mysigt. (:

Långpaus från bloggandet!

Ja, det är väl så jag kan uttrycka mig när det gäller min aktivitet här! Har inte uppdaterat på flera veckor. Men det har väl varit så att jag inte haft så mycket tid för det och när jag väl funderat på att skriva ett inlägg så har jag ångrat för att jag inte vetat vad jag ska skriva om. =)

Men men, nu till vad som har hänt på senaste tiden? Ojoj, ganska mycket är det. Eller jag kommer inte på något speciellt såhär på rak arm, men det kommer nog. Fyllde ju 18 för en månad sen och sen dess har det nog varit mycket party och krogbesök för min del, ibland har det kännts som det blivit lite för mycket. hehe, men såna smällar man får ta när man själv fyller 18 och ett par kompisar i samma veva! Så diverse, 18års fester/utgångar, sushifest, inflyttningsfest m.m har det blivit!

De flesta kväller har blivit lyckad, några få som inte blev som man hade tänkt sig. Men i överlag har det varit riktigt kul! =D Träffat mycket nya och roliga människor, och det tycker vi om! Utöver allt festande, (kan fortfarande inte fatta att jag är 18 och helt plötsligt börjat festa så mycket, ska dra ner på det, ångesten blir för påtagande) så har jag satt en rejäl fart med mitt körkort och det går riktigt bra, nu är det bara tidsfråga innan jag har körtkortet. (: Det har varit full rulle i skolan, men dessvärre har jag förlorat min motivation till att plugga helt å hållet strax efter sportlovet tror jag? Men den kommer nog tillbaks snart, jag hoppas det kommer nu med solen.

Annars så händer det väl inte så mycket i mitt liv just nu, allt rullar på vare sig man vill eller inte. Jag kämpar för att hänga med och göra alla glada och finnas till och räcka till i alla hörn! :P

Just nu sitter jag hemma hos Mimmi i Ättetorp. Har sovit här inatt. Igår kväll/inatt så måla vi hennes säng svart. Mycket läckert blev det! Sen kolla vi på en film innan vi sov. Idag ska vi åka in till stan lite senare (när Mimmi har vaknat) och träffa Ricky igen. :P Tog en fika med honom på stan igår och sen gjorde vi en snabbvisit hos Happy också, har vi ju varit med det gänget hela påskhelgen typ. =) Trevligt folk som fasen. Får se om man träffar lite mer folk. Happy, André eller Micke kanske dycker upp. :P

Senare vid 18 så ska Mimmi, Ricky och Micke åka och handla mat till på fredag. :) Då blir det att grilla hemma hos Mimmi och chilla lite. Får se om jag hänger med dem och handlar, men tror inte det blir så. Mamma vill nog att jag ska vara hemma lite på lovet också. :P Och sen ska ju jag och Mamma övningsköra lite när hon slutat jobbet kl 16.
nej, nu ska jag sluta skriva. Blev ett längre inlägg än tänkt. Men men måste ju ta igen de här veckorna det har varit skrivtorka. :) Ha det bra allesammans, CIAO!

RSS 2.0